The Eyes of my Mother

Drama film/Horror

Magnifieke en adembenemende nachtmerrie van een horrorfilm, waarin de Portugees-Amerikaanse Francisca uitgroeit tot een gestoorde moordenaar.

In hun afgelegen boerderij leert Francisca’s moeder haar, als voormalige chirurg, hoe dode dieren te ontleden en niet bang te zijn voor de dood. Als op een middag een mysterieuze bezoeker op een gruwelijke manier een einde maakt aan het idyllische familieleven ontwaken bij Francisca vreemde en afwijkende verlangens. Heel alleen, samen met haar teruggetrokken vader, groeit ze op tot volwassene. Ze verlangt naar contact met de buitenwereld, maar deze verlangens hebben een nogal specifieke en donkere vorm aangenomen.

Een unieke, gotisch sfeervolle en beklijvende horror, waarin gruwelijke gebeurtenissen en details in wonderschone cinematografie worden getoond en met fantastische melancholieke Fado muziek worden ondersteund. Niet voor niets een van de meest besproken en bejubelde horror-debuten in jaren.

“SHOCKINGLY ORIGINAL.” – Indiewire

“AN EXQUISITE WAKING NIGHTMARE.” – Variety

“I’ve been watching horror films since I was 3 years old. They’ve never given me nightmares. Until now.”- LA Weekly

Deze film draait niet meer in de bioscoop. Kijk bij het tabblad “Video on Demand” voor koop- en huuropties of bij “Waar verkrijgbaar” voor de DVD.

Nu op DVD.

De DVD van The Eyes of My Mother is verkrijgbaar via o.a. bol.com.

Nu beschikbaar op Video on Demand!

The eyes of my mother is te koop of te huur via o.a. Amazon Prime en MeJane