Meet Me in Venice

Becoming father and daughter in one week

Liza (Roberta Petzoldt) is een jonge vrouw die naar Venetië afreist om daar haar Italiaanse vader Mauro (Beppe Costa) te zien. Hij heeft zijn dochter sinds zij drie jaar oud was niet meer gezien, omdat hij toen van haar moeder scheidde. Sindsdien reist hij de wereld over als muzikant.

 

Wanneer Liza in Venetië aankomt blijkt haar vader meer in petto te hebben dan alleen een verblijf in deze sfeervolle stad. Mauro neemt haar mee op een muzikale reis langs de Oriënt Express route, die zal eindigen in Istanbul.

 

Vader en dochter blijken tijdens de reis meer overeenkomsten te hebben dan ze dachten en hun band wordt met elke kilometer die ze reizen sterker. Wanneer ze in Turkije aankomen, ontdekt Liza waarom haar vader na al die tijd contact met haar zocht. Meet Me In Venice is de eerste Engelstalige film van Eddy Terstall, regisseur van o.a. ‘De boekverfilming’, ‘Rent-a-friend’ en het met meerdere Gouden Kalveren bekroonde ‘Simon’. Terstall schreef samen met Erik Wünsch het scenario.

Deze film draait niet meer in de bioscoop. Kijk bij het tabblad “Video on Demand” voor koop- en huuropties of bij “Waar verkrijgbaar” voor de DVD.

Written by
EDDY TERSTALL and ERIK WÜNSCH

 

Directed by
EDDY TERSTALL

 

Produced by
PEGGY STEIN | ONEBIGAGENCY
SAN FU MALTHA | FU WORKS
BRUNO FELIX & FEMKE WOLTING | SUBMARINE

 

Executive Producers
GERARD VAN LENNEP
BOB MEIJER
LEON RAMAKERS
GABOR DEAK

 

Starring
BEPPE COSTA
ROBERTA PETZOLDT

 

http://www.meetmeinvenice.nl

https://www.facebook.com/meetmevenice

 

Nu op DVD.

De DVD van Meet Me in Venice is verkrijgbaar via o.a. bol.com  en Amazon.

Nu beschikbaar op Video on Demand!

Meet me in Venice is te koop of te huur via o.a. Amazon Prime