My Hero Academia: Two Heroes

De jonge helden-in-opleiding van My Hero Academia beleven in My Hero Academia: Two Heroes een wilde rit wanneer schurken de stad I-Island bedreigen. Deku en All Might ontvangen een uitnodiging voor I-Expo, ’s werelds toonaangevende tentoonstelling van unieke skills en de nieuwste hero-items. Totdat ineens het geavanceerde beveiligingssysteem van I-Expo gehackt wordt door schurken en All Might gevangen zit in hun sinistere plan. Het is een serieuze bedreiging voor de heldenmaatschappij, en de hoop op redding ligt in de handen van de nieuwe generatie helden.

My Hero Academia: Two Heroes is een in 2018 verschenen animefilm die gebaseerd is op de manga My Hero Academia van Kōhei Horikoshi. De speelfilm is geregisseerd door Kenji Nagasaki en verscheen in de zomer van 2018 in Japan in de bioscopen. Periscoop Anime brengt dit deel uit in aanloop van de release van het tweede, nieuwe deel – My Hero Academia: Heroes Rising die aankomende zomer verwacht wordt.

Deze film draait niet meer in de bioscoop. Kijk bij het tabblad “Video on Demand” voor koop- en huuropties.

Nu beschikbaar op Video on Demand!

My Hero Academia: Two Heroes is te koop of te huur via o.a. KPN, ZiggoPathé Thuis, Amazon Prime VideoGoogle PlayiTunes, MeJaneRakuten TV en Youtube.