My Hero Academia: Heroes Rising

Get ready to go PLUS ULTRA!

Get ready to go PLUS ULTRA! In een wereld waar 80 procent van de mensen speciale Gaven heeft staat de Hero Academia, waar je wordt opgeleid tot beroepsheld. Klas 1-A moet tijdens hun praktijklessen op het eiland Nabu onverwacht een vredelievend dorp beschermen tegen echte schurken. Deku, Bakugo en zijn klasgenoten moeten leren samenwerken en hun individuele dromen van glorie opgeven om deze vijand met ongekende krachten te kunnen weerstaan. Al weten Deku en zijn vrienden niet of ze deze vijandelijke krachten wel aan kunnen, ze hebben geen keuze, want zij zijn de nieuwe generatie helden en de laatste hoop van het eiland.

Regisseur Kenji Nagasaki trekt alles uit de kast in de finale strijd. Hij serveert een oogverblindende reeks van explosies, flitsen, stoten, trappen en donderwolken. Een briljant palet die dit ultieme gevecht bezielt met een opvallende schoonheid.

MY HERO ACADEMIA: HEROES RISING is de tweede speelfilm die gebaseerd is op de immens populaire Japanse mangareeks My Hero Academia van Kōhei Horikoshi en weer onder regie van Kenji Nagasaki. Opnieuw belooft deze film epische gevechten voor de fans van anime en deze franchise. Onze label Periscoop Anime brengt de film uit in de Nederlandse bioscopen en is vanaf 16 juli te zien.

Taal: Japans / Ondertiteling: Nederlands.

Deze film draait niet meer in de bioscoop. Kijk bij het tabblad “Video on Demand” voor koop- en huuropties.

Nu beschikbaar op Video on Demand!

My Hero Academia: Heroes Rising is te koop of te huur via o.a. KPN, ZiggoPathé ThuisAmazon Prime VideoGoogle PlayiTunes, MeJane, Rakuten TV en Youtube.