My Hero Academia: Heroes Rising

Get ready to go PLUS ULTRA!

Get ready to go PLUS ULTRA! In een wereld waar 80 procent van de mensen speciale Gaven heeft staat de Hero Academia, waar je wordt opgeleid tot beroepsheld. Klas 1-A moet tijdens hun praktijklessen op het eiland Nabu onverwacht een vredelievend dorp beschermen tegen echte schurken. Deku, Bakugo en zijn klasgenoten moeten leren samenwerken en hun individuele dromen van glorie opgeven om deze vijand met ongekende krachten te kunnen weerstaan. Al weten Deku en zijn vrienden niet of ze deze vijandelijke krachten wel aan kunnen, ze hebben geen keuze, want zij zijn de nieuwe generatie helden en de laatste hoop van het eiland.

Regisseur Kenji Nagasaki trekt alles uit de kast in de finale strijd. Hij serveert een oogverblindende reeks van explosies, flitsen, stoten, trappen en donderwolken. Een briljant palet die dit ultieme gevecht bezielt met een opvallende schoonheid.

MY HERO ACADEMIA: HEROES RISING is de tweede speelfilm die gebaseerd is op de immens populaire Japanse mangareeks My Hero Academia van Kōhei Horikoshi en weer onder regie van Kenji Nagasaki. Opnieuw belooft deze film epische gevechten voor de fans van anime en deze franchise. Onze label Periscoop Anime brengt de film uit in de Nederlandse bioscopen en is vanaf 16 juli te zien.

Taal: Japans / Ondertiteling: Nederlands.

Vanaf 16 juli te zien in de volgende bioscopen:

Pathé:
Amersfoort Amersfoort
Arena Amsterdam
Euroscoop Amsterdam Amsterdam
de Munt Amsterdam
Arnhem Arnhem
Breda Breda
Delft Delft
Spuimarkt Den Haag
Ede Ede
Eindhoven Eindhoven
Groningen Groningen
Haarlem Haarlem
Helmond Helmond
Tivoli en Cinema Leeuwarden
Maastricht Maastricht
Nijmegen Nijmegen
de Kuip Rotterdam
Scheveningen Scheveningen
Euroscoop Schiedam Schiedam
Tilburg Tilburg
Euroscoop Tilburg Tilburg
Utrecht Leidsche Rijn Utrecht
Zaandam Zaandam
Kinepolis:
Almere Almere
Vue:
Alkmaar Alkmaar
Den Bosch Den Bosch
Eindhoven Eindhoven
Hilversum Hilversum
Kerkrade Kerkrade
Filmtheaters:
Melkweg Cinema Amsterdam
Quatro 4 Heerlen
CineSneek Sneek
Gotcha! Weert