Promare

The world’s number one firefighting idiot!

PROMARE is een zinderend, grandioos en spectaculair vormgegeven sci-fi actie-avontuur van de maker van Kill la Kill en Gurren Lagann en de eerste speelfilm studio Trigger (bekend van Little Witch Academia). Waarin de altijd halfnaakte brandweerman Galo Thymos, “the world’s number one firefighting idiot” het opneemt tegen frenemy Lio Fotia, de jonge leider van Mad Burnish, de rebelse outcasts met pyro-kinetische krachten.
Dertig jaar geleden bleken sommige mensen ineens spontaan te kunnen ontvlammen. Met als gevolg dat het grootste deel van de aarde verwoest werd in een enorme wereldbrand. Nu zijn er speciale brandweerkorpsen om de spontane branden te blussen. Maar ook zijn er de Freeze Forces, die Gestapo-stijl de rebelse mutanten oppakken en gevangen zetten. Een burgeroorlog dreigt en Galo Thymos ontdekt dat er meer aan de hand is dan zijn burgemeester Kray Foresight hem vertelt. De wildste en meest innovatieve anime-regisseur van zijn generatie, Hiroyuki Imaishi levert met Promare zijn meesterproef af. De mix van kleurijke, oogverblindende beelden, uitbundige actie en zelfbewust geklets is bedwelmend; een hypnotische tornado van heldere geometrische patronen, pastelkleurige vlammen en duizelingwekkende opnames van een ‘electric neon’ landschap. Een film zoals je nog nooit eerder gezien hebt.

Deze film draait niet meer in de bioscoop. Kijk bij het tabblad “Video on Demand” voor koop- en huuropties of bij “Waar verkrijgbaar” voor de DVD en/of Blu-Ray.

 

Nu beschikbaar op Video on Demand!

Promare is te koop of te huur via o.a. KPN, ZiggoAmazon Prime Video, Google Play, iTunes, Pathé Thuis, YouTube en Rakuten TV.

Nu op DVD en Blu-ray!

De DVD van Promare is verkrijgbaar via o.a. Bol.com.

De Blu-ray van Promare is verkrijgbaar via o.a Bol.com.

De DVD en Blu-ray van Promare is verkrijgbaar via GottaCosplay